5 Mart Salı Survivor dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
5 Mart Salı Survivor dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Survivor All Star 2024 5 Mart Salı günü, dokunulmazlık mücadelesine sahne oldu. Heyecan dolu dokunulmazlık oyunu zorlu mücadelelere sahne oldu. Peki, 5 Mart 2024 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Dokunulmazlık oyununu hangi takım aldı?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Survivor Dokunulmazlık Oyunu haberleri, güncel son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Survivor 2024 All Star yarışmasının bu akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık mücadelesinde mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Survivor 2024 All Star’da 5 Mart’ta yayınlanan bölümde dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. 5 Mart Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KIRMIZI TAKIM KAZANDI

TV8 ekranlarında 5 Mart günü yayınlanan Survivor 2024 All Star son bölümde mavi ve kırmızı takım 4. dokunulmazlık oyununu oynadı. Survivor'a geçmişte damga vurmuş birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Survivor All Star'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. 5 Mart Salı akşamı yayınlanan Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan 12-4'lük skorla Kırmızı takım oldu.

SURVİVOR ALL STAR 2024 DÖRDÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın ilk eleme adayı mavi takımdan Hakan olmuştu. Survivor ikinci eleme adayı ise Mustafa Kemal olmuştu. Üçüncü eleme adayı ise Batuhan oldu. Eleme potasına gidecek dördüncü isim ise birazdan netleşecek ve bu isim mavi takımdan olacak. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...