Batan kargo gemisinde kaybolan mürettebat kaç kişi, bulundu mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Batan kargo gemisinde kaybolan mürettebat kaç kişi, bulundu mu?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Marmara Denizi'nde korku dolu anlar yaşanıyor. İmralı Adası'nın güneybatısında 69 metre boyundaki kargo gemisi battı. 6 kişilik mürettebatın kurtarılması için çalışmalar devam ediyor. Batan kargo gemisinde kaybolan mürettebat kaç kişi, bulundu mu? Batan gemi nerede battı? Marmara batan gemi nerede? İşte ayrıntılar...

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alan kargo gemisi battı. Kargo gemisi sabah 6.32’de İmralı Adası yakınlarında acil durum sinyali bildirdi. 7.12 itibariyle de gemiden sinyal kesildi. Gemide bulunan 6 mürettebat kurtarıldı mı? Batan kargo gemisinde kaybolan mürettebat kaç kişi, bulundu mu? Kayıp mürettebat bulundu mu? Marmara batan gemi nerede? İşte detaylar...

KAYBOLAN MÜRETTEBAT KAÇ KİŞİ, BULUNDU MU?

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisi battı. Batan gemide mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı. Kargo gemisi mürettebat bulundu mu?

Helikopterler hava muhalefetinden dolayı kalkış yapamazken, şu ana kadar yapılan aramalarda içi boş bir can salı bulundu. Olayın ardından bölgeye Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı iki ekibin yanında Balıkesir'in Bandırma ilçesinden bir ekibin gönderildi.

KEGM şu açıklamada bulundu;

"Marmara Denizi İmralı Adası güneybatısında su alan "BATUHAN A" isimli 69 metre boyundaki genel kargo gemisi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait KEGM-6 ve KIYEM-4 hızlı tahlisiye botları olay yerine ivedilikle yönlendirildi."

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...