Bayraklı Şehir Hastanesi açılışı yapıldı mı, ne zaman açılacak? İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi kapasitesi, özellikleri nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bayraklı Şehir Hastanesi açılışı yapıldı mı, ne zaman açılacak? İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi kapasitesi, özellikleri nedir?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bayraklı Şehir Hastanesinin açılış tarihi merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 27 Ocak günü hastanenin açılışını yaparken Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı mı, ne zaman açılacak? İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi kapasitesi, özellikleri nedir? soruları gündeme geldi.

Türkiye'nin İzmir şehrinde açılacak olan Bayraklı Şehir Hastanesinin ne zaman açılacağı gündemde yer alıyordu. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışı gerçekleştirirken hastanenin özellikleri ve kapasitesi de merak edilenler arasında yer aldı.

İZMİR BAYRAKLI ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞI NE ZAMAN?

İzmir'de yer alan Bayraklı Şehir Hastanesi 27 Ocak 2024 günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla hizmete açıldı. 

BAYRAKLI ŞEHİR HASTANESİ ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Bayraklı Şehir Hastanesi, bin 60 yatak kapasiteli, 628 bin metrekare kapalı alana sahip, bünyesinde 6 ayrı hastane yer alan ve 1301 sismik izolatör özelliklerine sahiptir. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...