Beşiktaş Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da! Derbide zafer arayışı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da! Derbide zafer arayışı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, sorusu araştırılıyor. Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi detayları araştırılıyor. Peki, Derbi saat kaçta? Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman? Detaylar haberimizde. Beşiktaş-Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, Galatasaray’ı konuk ediyor. Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos yönetiminde Beşiktaş, rakibini mağlup etmek için sahaya çıkacak. Peki, derbi saat kaçta? Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman? BJK GS derbisi hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşılaşacak. Tüpraş Stadı’nda oynanacak karşılaşma 3 Mart Pazar günü (bugün) saat 19.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk mücadelesinde ezeli rakibi Fenerbahçe’nin önüne geçen Galatasaray, Beşiktaş’ı deplasmanda mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor.

BEŞİKTAŞ'IN KARNESİ

Beşiktaş, geride kalan 27 haftada 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 39 kez sarsan Beşiktaş, kalesinde gördüğü 31 gole engel olamadı. 

GALATASARAY'IN KARNESİ

Galatasaray, bu sezon oynadığı 27 karşılaşmada 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 57 kez sarsan sarı kırmızılılar, kalesinde ise sadece 15 gol gördü.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...