Beylikdüzü - Sabiha Gökçen M34 metro hattı ne zaman açılacak? Ekspress metro hattı HızRay durakları nedir, ne kadar sürüyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beylikdüzü - Sabiha Gökçen M34 metro hattı ne zaman açılacak? Ekspress metro hattı HızRay durakları nedir, ne kadar sürüyor?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beylikdüzü ile Sabiha Gökçen Havalimanı aralığında olacak olan HızRay ile ilgili detaylar araştırılıyor. Vatandaşlar HızRay veya M34 (Beylikdüzü - Sabiha Gökçen Havalimanı) Hızlı Metro Hattı hakkında merak edilenleri Beylikdüzü - Sabiha Gökçen M34 metro hattı ne zaman açılacak? Ekspress metro hattı HızRay durakları nedir, ne kadar sürüyor? soruları ile aratılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından gündeme gelen HızRay ile ilgili detaylar araştırılıyor. M34 metro hattı Beylikdüzü ile Sabiha Gökçan Havalimanı arasında olacak. Peki, Beylikdüzü - Sabiha Gökçen M34 metro hattı ne zaman açılacak? Ekspress metro hattı HızRay durakları nedir, ne kadar sürüyor?

BEYLİKDÜZÜ SABİHA GÖKÇEM M34 METRO HATTI NE ZAMAN AÇIKLACAK?

Metro hattının ne zaman açılacağına dair bilgi henüz verilmedi. 

M34 HIZRAY METRO HATTI HANGİ DURAKLARDAN GEÇECEK?

Halkalı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasında 62,8 km uzunluğunda, 10 istasyon ve işletme hızı 160 kmh olacak şekilde planlanan metro hattı HızRay, Ekrem İmamoğlu'nun 7 Şubat 2021 tarihinde düzenlediği "Raylı Sistemlerde Büyük Hamle" basın toplantısında Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinden gelen yoğun talep üzerine hattın hayata geçirileceğini duyurdumuştu.

Durakların Beylikdüzü'nden başlayacağı ve 13 durak olacağı söylenmişti.

HIZRAY M34 NE KADAR SÜRÜYOR?

Beylikdüzü'nden başlayacak olan metro hattının 74.5 km olacağı ve 50 dk süreceği biliniyor.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...