Teminat yatırıldı ama... Cem Karaca filmi, vizyonda kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Teminat yatırıldı ama... Cem Karaca filmi, vizyonda kaldı

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türk rock müziği sanatçısı Cem Karaca'nın hayatını anlatan filmle ilgili gerilimi devam ediyor. Ünlü sanatçının son eşi İlkim Karaca filmin kaldırılması için 3.5 milyon liralık teminat bedelini yatırsa da film vizyondan kalkmadı.

MURAT ÖZTEKİN'NİN HABERİ- Türk rock müziği sanatçısı Cem Karaca dün 20. vefat yıldönümünde yâd edildi. Sanatçının hayatını işleyen “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmindeki gerilim ise devam ediyor. Karaca’nın son eşi İlkim Karaca’nın açtığı davada, mahkeme eser hakkında “durdurma” kararı vermişti.

3,5 MİLYON LİRALIK TEMİNAT BEDELİNİ YATIRDI

Davacı İlkim Karaca ise karar sonrası 3,5 milyon liralık teminat bedelini yatırdı. Buna göre yapımcılara mahkeme tebligatı ulaştıktan sonra filmin gösterimden kalkması gerekiyor.

Ancak eserin hâlihazırda sinemalardaki gösterimi devam ediyor. “Cem Karaca’nın Gözyaşları” beklentilerin aksine toplam iki haftada 180 bin kişi tarafından seyredildi. 90 milyona mal olduğu iddia edilen eserin toplam gişe hasılatı ise 24 milyon 200 bin Türk lirasında kaldı.

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...