Disney Plus, Türkiye fiyatına zam yaptı! Disney Plus aylık abonelik fiyatı ne kadar?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Disney Plus, Türkiye fiyatına zam yaptı! Disney Plus aylık abonelik fiyatı ne kadar?

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Türkiye’de 14 Haziran’da yayın hayatına başlayan Disney Plus, piyasaya sürülmesinden sadece altı ay sonra fiyatlarına zam yaptı. Aylık abonelik ücreti artan Disney Plus, fiyat bakımından en büyük rakibi Netflix’i aratmıyor. 

Disney Plus, aylık abonelik fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Şimdiye kadar aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL karşılığında abonelik hizmeti veren platform önemli ölçüde zam yaptı. Peki, Disney Plus abonelik fiyatı ne kadar? 
Açıklamaya göre, Disney Plus’ın artık aylık abonelik fiyatı 64,99 TL. Disney Plus’ın yıllık abonelik fiyatı ise 649,90 TL’ye çıktı.

DİSNEY PLUS'TAN '8 ARALIK' UYARISI

Disney Plus, resmi internet sitesi üzerinden şu şekilde bir açıklama yaptı:

“Disney+’ın üyelik ücretleri kaydolduğunuz üyelik türüne bağlı olarak farklılık gösterebilir: Aylık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar Disney+’a aylık 64,99 TL karşılığında kaydolabilir. Yıllık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar yıllık 649,90 TL ödeyerek Disney+’a tüm yıl boyunca erişebilir.

Not: Yukarıdaki fiyatlar yalnızca 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerlidir. Bu tarihten önce kaydolan üyeler mevcut planlarını iptal etmedikleri veya mevcut planlarında değişiklik yapmadıkları sürece faturalarında herhangi bir değişiklikle karşılaşmayacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...