Uluslararası Emmy Ödülleri'ni dağıtan akademi İstanbul'da Türk oyuncular ile bir araya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uluslararası Emmy Ödülleri'ni dağıtan akademi İstanbul'da Türk oyuncular ile bir araya geldi

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi, 'Emmy Academy Day' etkinliği için İstanbul'a gelerek Türk dizi ve televizyon yıldızları ile bir araya geldi. Etkinliğin gala gecesi Galataport'ta yapıldı.

Emmy Ödülleri'ni dağıtan Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi, "Emmy Academy Day" etkinliği için 31 Mayıs'ta İstanbul'a gelmişti. Etkinlik çerçevesinde bu akşam gerçekleşen gala gecesine, Galataport ev sahipliği yaptı. Ay Yapım'ın düzenlediği etkinliğe 35 ülkeden gelen 120'den fazla jüri üyesi katıldı.

AKADEMİ ÜYELERİ TÜRK YILDIZLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Akademi üyeleri, Türk oyuncular Kenan İmirzalioğlu, Serenay Sarıkaya, Perihan Savaş, Demet Evgar, Hatice Aslan, Birce Akalay, Kerem Bursin, Demet Akbağ gibi isimlerle bir araya geldi. 

PERİHAN ŞAVAŞ: BU İLİŞKİLER ÇOK ÖNEMLİ

76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Merve Dizdar ile ilgili konuşan Perihan Savaş, "Daha önce Haluk Bey almıştı, bu ödülün gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu ilişkilerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yeni projelerimiz var. 80'ler ile alakalı yazın çalışacağız o yüzden sezonu biraz daha erken başlayacağız" dedi.

DEMET EVGAR: SANATTA ÖNEMLİ PROJELER ORTAYA KOUYORUZ

Demet Evgar ise, "Çok güzel bir gece, bir çok şeyde olduğu gibi sanatta da önemli projeler ortaya koyuyoruz. Merve emeklerin karşılığını gerçekten alacak daha Cannes ödülünün etkisi altındayım. Bu şekilde, oyuncu potansiyeli oldukça fazla var" ifadelerini kullandı.

SERENAY SARIKAYA: ŞARKI SÖYLEME VE DANS ETMEME ŞIRMAYIN

Heyecanlı olduğunu dile getiren Serenay Sarıkaya "Çok güzel bir proje Ay Yapım'ın bu işi için ben de çok heyecanlıyım. Sektörden bir sürü arkadaşımız burada. Neden Alice Müzikali'nde dansım çok konuşuldu. Normal bir dans çok teşekkür ederim beğendiğiniz için benim yapım böyle. Şarkı söyleme ve dans etmeme artık şaşırmayın" şeklinde konuştu.

KENAN İMİRZALIOĞLU: BÖYLE BİR ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ, BU ÇOK ÖNEMLİ

Emmy Academy Day etkinliğini kıymetli bulduğunu belirten Kenan İmirzalıoğlu, "Çok kıymetli tabii ki. Dünyada böyle organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Düşünsenize arkadaşlar, Cannes tarihinde dünyada 76 tane kadının aldığı bir ödülü Merve Dizdar alıyor bu da çok önemli" dedi.

BİRCE AKALAY: AYNI SEKTÖRÜN FARKLI İNSANLARI BULUŞTU

Dijital sektör hakkında konuşan Birce Akalay ise, "Aynı sektörden farklı insanlar buluştu. Paneller düzenlendi, ben katılamadım maalesef programlardan dolayı katılmak isterdim çok ama bir dahaki sefere umarım. Set güzel geçiyor, bitirmek üzereyiz 6 Haziran'da bitiriyoruz Kuş Uçusu'nu bitiriyoruz. Böyle görünüyor bakalım belki dördüncü sezonu olabilir ama olmayabilir de. Biz yine uzun yıllardır aynı soruları cevaplıyoruz. Dijital başı sonu belli olduğu için çalışma saatleri itibari ile zamanlı, senaryo sayfa sayıları süreleri itibari de çok daha avantajlı çalışma koşulları" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...