Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Ersoy: Bollywood'un platosu olacağız

Bakan Ersoy: Bollywood'un platosu olacağız

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yeni filmlerinin çekimi için Türkiye'de bulunan Hindistan sinemasının meşhur oyuncularından Salman Khan ve Katrina Kaif ile Çırağan Sarayı'nda bir araya geldi.

Bakan Ersoy yaptığı konuşmada, sinema sektörünün geliştiğini anlatarak "Türkiye’nin doğal platform özelliği var. Her şehri her noktası ayrı bir cazibe merkezi hâline geldi. Uluslararası yapım firmaları prodüksiyon firmaları Türkiye’de artık çekimler yapmaya başladı. Bu bağlamda Hindistan’ın Bollywood Film Sektörünün de ilgisini çektik. Türkiye'nin farklı noktalarında çekimler yapıyorlar. En büyük yapım firmalarından bir tanesi daha önce TİGER 1 Filmini burada çekmişti. Uluslararası yapımların gelmesi, turizm ve tanıtım için önemli. Bundan sonra da farklı ülkeler Türkiye'yi tercih edecektir” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...