Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’da sanat sağanağı

İstanbul’da  sanat sağanağı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

İstanbul yeniden sanat iklimine girdi... Sanatsever ve koleksiyonerleri, tanınmış yerli ve yabancı sanatçıların eserleriyle bir araya getiren Artweeks@Akaretler’in 5. edisyonu önceki gün başladı.

MURAT ÖZTEKİN

Akaretler Sıraevler’de 10 gün boyunca sanatseverleri ağırlayacak faaliyet, A11, A19, A25-27, A35, A37-39, A55 numaralı binalarda ücretsiz görülebilecek. Faaliyeti değerlendiren Artweeks@Akaretler organizatörü Sabiha Kurtulmuş, “Yeni üretimler, keşifler bulabileceğiniz bir etkinlik olacak” dedi. 15 galerinin onlarca eserle katıldığı Artweeks@Akaretler’de Yıldız Holding’in sanat koleksiyonunda yer alan eserlerden oluşan “Rasat” sergisi de sanatseverlerle buluşuyor. Akaretler No: 19’da 51 eser, Sinan Eren Erk’in küratörlüğünde ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Faaliyet 19 Eylül’e kadar devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...