Fatih Ürek mağazada yaşananları anlattı

Fatih Ürek mağazada yaşananları anlattı

MAGAZİN Haberleri

İstanbul Zorlu Center'da bir giyim firması, ünlü bir tasarımcının ürünlerini satışa çıkardı.

İstanbul Zorlu Center'da bir giyim firması, ünlü bir tasarımcının ürünlerini satışa çıkardı. Ünlü isimlerde VIP olarak davet edildi. Aralarında Nur Yerlitaş, Fatih Ürek, Asena Erkin gibi ünlüler de vardı


* Sadece 200 kişiye gönderilen VIP davetiyeyi alanlar havalara uçtu.


* Mağazanın açılış günü geldiğinde saatler öncesinden kapıda kuyruk başladı. 


* Ferah mekanlara alışık VIP'lerimiz mağaza önünde 30 metrekarelik alana sığabildi. 


* Açılış saati geldi, çığlık çığlığa itiş kakışlar başladı. 


* Ürünler kapanın elinde kaldı. 


* Kim ne aldığını bilmeden sepete attı. 40 beden beyler 44 beden monta, 37 giyen hanımlar 39 numara ayakkabıya razı oldu. 


* Eli boş kalanlar, çirkefliğe başladı; yanındakinin sepetindekini kapıp kasaya koştu. 


* Cansız mankenlerin üstünde bile kıyafet kalmadı. Mankenlerin kolu bacağı kopartıldı.




Modacı Nur Yerlitaş ve şarkıcı Fatih Ürek, mağazanın içinde ürün kapmak için birbirleriyle yarıştı.


İNDİRİMLİ DEĞİL UCUZ HİÇ DEĞİL


Marka, alışverişin daha sakin olabilmesi için, davetlileri 2 gruba ayırmış. İlk bölüm 200 kişilik, ünlülerin ağırlıklı olduğu bir kalabalık. İkinci bölüm ise 400 kişilik, çoğunlukla sosyal medyada yarışmalarla dağıtılan davetiyelerle gelenler. Bedava dağıtım çadırlarında bile yaşanmayan izdiham görüntülerine sahne olan mağazada, botlar 400 liradan 900 liraya kadar çıkıyor. İşlemeli elbiselerde fiyat bin 500 lirayı buluyor. Montlar bin 250 lira civarında, bluzlar 155 liradan başlıyor. Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, giysi kapma yarışını kazananlardandı. Erkin, aldığı kıyafetlerle gurur pozları verdi.
Fatih Ürek mağazada yaşananları anlattı

'BAYILANLAR OLDU'
VIP davetliler arasında yer alan şarkıcı Fatih Ürek, başta her şeyin normal olduğunu, ama kapılar açılınca insanların çıldırdığını söyledi. Modacı Nur Yerlitaş'la mağazaya giren Ürek, izdihamı şöyle anlattı: "Biz de kendimizi o çılgınlığa kaptırdık. Elimi uzattığım kıyafete bir başkası yapışıyordu, fenalaşanlar oldu. Nur Yerlitaş bayılacak gibi oldu. Mücadelenin sonunda yaklaşık 3 bin lira harcayarak 7-8 parça palto ve ceket aldım. Özellikle daha önce fiyatının 40 bin lira olduğunu bildiğim bir paltoyu bin liraya almak beni çok mutlu etti. Aslında düşününce bu bir görgüsüzlük değil. Bunun parayla ilgisi yok, ben çok eğlendim..."


Kaynak: Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...