Gülben Ergen: Herkes evliliğine emek versin

Gülben Ergen: Herkes evliliğine emek versin

MAGAZİN Haberleri

Gülben Ergen, evlilik hayatındaki mutluluğun sebebini şöyle açıkladı: “Hiçbir şey tesadüflerle yürümüyor. Herkes evliliğine emek versin”

Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile yaptığı çalışmalarla Türkiye'nin her tarafında saygı ve takdirle karşılanan Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde Alem FM'e konuk oldu.


KISKANIYORLARMIŞ!


Adem Metan Show'a kendisine yöneltilen soruları açık yüreklilikle cevaplandıran Ergen, evliliği ile ilgili bir soruyu şöyle cevapladı:“Çok güzel bir evlilik hayatım var. Evliliğimin bazıları tarafından kıskanıldığını işitiyorum, ne olur kıskanmasınlar. Herkes emek versin. Çünkü hiçbir şey tesadüf olmuyor. Eşimle 'şak' diye tanışıp evlenmedik. Verilen emekler var. Çok emek kokan bir ilişkimiz var.” 30'uncu anaokulunu


Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde açmanın heyecanını duyduklarını ifada eden Gülben Ergen, uzun yıllardır sabırla yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi hakkında duygularını şöyle dile getirdi:


“Anadolu insanına yardım eli uzatmak harika bir duygu. Çocukların gözlerindeki ışıltı ve sevgi beni çok etkiledi. İnsanı gözleriyle seviyorlar. Onlara el uzatmak bir insanlık her şeyden önce annelik görevidir. İnşallah bu yöndeki çalışmalarımızı ülkemizin her yerinde gerçekleştireceğiz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...