Gülben Ergen, Erhan Çelik'e nispet yaptı

Düzenleyen:
Gülben Ergen, Erhan Çelik'e nispet yaptı

MAGAZİN Haberleri

Gülben Ergen evliliğine mal olduğu iddia edilen Mahsun Kırmızıgül'ün filminden bir kareyi Instagram hesabından paylaşarak kocası Erhan Çelik'e nispet yaptı.

İki yıllık eşi Erhan Çelik'in itirazına rağmen Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filminde oynayan ve bu hamlesi evliliğine mal olan Gülben Ergen'in inadı bitmiyor! Filmde Kırmızıgül'le başrolü paylaşan Ergen, önceki gün 'Vezir Parmağı' isimli filmden paylaştığı bir kareyle eşi Erhan Çelik'e "Kararımdan dönmem" mesajı verdi.

"NİSPET FOTOĞRAFI" ŞEKLİNDE YORUMLANDI

Şu an 3 çocuğuyla Amerika'da bulunan sanatçının bu paylaşımı ise "Evliliği yerine kariyerini seçen Gülben'den nispet fotoğrafı" şeklinde yorumlandı. Öte yandan Gülben Ergen'in bu filmde rol almasına hayranları da "Keşke Mahsun'un projesiyle sinemaya dönmeseydin" yorumları yağdırdı.

Gülben Ergen, Erhan Çelik'e nispet yaptı

RENKLİ KARELERE İMZA ATTI

10 yıl sonra aynı projede yer alan Mahsun Kırmızıgül ve Gülben Ergen filmde iki sevgiliyi canlandırıyor. Mahsun Kırmızıgül Gülben Ergen'e övgüler yağdırdı. Tanıtım için fotoğrafçı Nihat Odabaşı'na poz veren Kırmızıgül ve Ergen renkli karelere imza attı.

"GÜLBEN SET EKİBİNİN GÖNLÜNE GİRDİ"

Kapadokya'da gerçekleştirilen çekimlerde ikili arasındaki uyum dikkat çekti. Kırmızıgül, "Gülben, setteki pozitif enerjisi ve insanlığıyla ekibin gönlüne girdi. Bu projeye çok yakıştığını ve oyunculuğuyla başarılı bir iş çıkardığını düşünüyorum" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...