Ünlülerden iyilik yarışı

Düzenleyen:
Ünlülerden iyilik yarışı

MAGAZİN Haberleri

Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı ve oğulları Can’ın tasarlayacağı çanta satıldığında, bir başkası da ihtiyaç sahibi çocuğa hediye edilecek

Başarılı oyuncular Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çifti, Üsküdar Belediyesinin desteklediği “Mutlu Şehir Anneleri” ve “İyi ki Üsküdar Var” Platformunun düzenlediği “İyilik Kampı”ndan sonra verdikleri sözü tuttu. Çift, ihtiyacı olan birçok çocuğun yüzünü güldürecek, onlara fayda sağlayacak “Bir Sana Bir Bana” kampanyasına da ailece destek vermek adına çalışmalara başladı. Bu kampanya kapsamında iyilik adına çanta alacak kişi aynı zamanda bir başka çantanın da anında ihtiyacı olan bir çocuğa hediye olarak ulaştırılmasına vesile olacak. “Bir Sana Bir Bana” sosyal sorumluluk projesinin ilk adımı Sedef Avcı, eşi Kıvanç Kasabalı ve oğulları Can’ın tasarlayacağı çantaların imal edilmesi ile başlayacak. Ardından hazırlanan çantalar satışa çıkarılacak. Satılan her çantanın ikincisi iyilik adına ihtiyaç sahibi bir çocuğa ulaştırılacak. Ne kadar çok çanta satılırsa o kadar çok çocuk mutlu olacak. İlk etapta ön plana çıkan ürün çanta olsa da kısa bir süre sonra üretimi yapılacak her eşya, iyiliğe katkı sağlaması adına aynı mantıkla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Sedef Avcı, iyiliğin sürdürülebilir olması gerektiğine inandıklarını ifade ederek “Farkındalık oluşturmak için biz de bu güzel projenin bir parçası olmak istedik. Umarım tasarlayacağımız çantalarımız beğenilir” dedi. Ailece sosyal sorumluluk projelerine destek vermekten dolayı mutlu olduklarının altını çizen Kıvanç Kasabalı “Dâhil olduğumuz iyilik projeleri vasıtasıyla kim bilir daha kaç çocuğa dokunabileceğimiz düşüncesi bile paha biçilmez bir duygu” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...