Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Survivor Batuhan Nereli, Ne İş Yapıyor?

Düzenleyen:
Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Survivor Batuhan Nereli, Ne İş Yapıyor?

MAGAZİN Haberleri

Survivor Batuhan kimdir? Survivor'a yeni dahil olan Batuhan Buğra Eruygun kaç yaşında, nereli? Survivor'a dahil olan Survivor Batuhan herkes tarafından merak ediliyor? Peki Survivor Batuhan biyografi, mesleği ne, ne iş yapıyor?

Survivor Batuhan kimdir, kaç, yaşında, nereli, ne iş yapıyor gibi merak ettiklerinizi bu haberde derledik. Batuhan Buğra Eruygun, Survivor 2018'de performansı ile herkesin beğenisi kazanacak gibi duruyor. Batuhan Buğra Eruygun Survivor All Star'da yarışacak. Peki Survivor Batuhan kim? İddialı yarışmacıların arasında yarışacak olan Batuhan Buğra'nın oyunlardaki başarısı da merak konusu oldu. Survivor Batuhan Buğra kimdir, nereli, ne iş yapıyor, kız arkadaşı kim? İşte Batuhan Buğra Eruygun biyografisi ve yaşı...

SURVİVOR BATUHAN BİYOGRAFİ

Batuhan Buğra Eruygun kimdir sorusu birçok Survivor izleyicisi tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan konular arasında yer aldı. Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından yaptığı açıklamayla birlikte Survivor'a katılacak olan dört yeni isimden biri olan Batuhan Buğra Eruygun'un kimliği, mesleği, işi sorgulanmaya başlandı.

Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Survivor Batuhan Nereli, Ne İş Yapıyor?

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim almıştır ve atletizm sporu ile uğraşmaktadır. 110 metre engelli yarışmalarında koşan Batuhan Buğra Eruygun, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı ve milli sporcusudur. 2013 yılında düzenlenen yarışmada 7.98'lik derecesi ile ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibi olmuştur.

2013 yılında Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, doping kullandığı gerekçesi ile iki sene boyunca resmi müsabakalardan men edilen Batuhan Buğra Eruygun'a 2015 yılında kanser teşhisi konulmuş ve uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşarak çok sevdiği atletizm sporuna devam etmiştir.

Batuhan Buğra Eruygun son olarak, Acun Ilıcalı'nın kararı ile birlikte Survivor 2018'e dahil olması sonrası gündem olmuştur. Batuhan Buğra Eruygun, Survivor 2018'de Gönüllüler Takımında yarışacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...