Ünlü sunucu hastaneye gitti, faturayı görünce isyan etti

Düzenleyen:
Ünlü sunucu hastaneye gitti, faturayı görünce isyan etti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Seda Akgül, 3 kaburgasını kırarak hastanelik oldu. Özel hastaneye acilden giren ve 2,500 TL ödeme çıkartılan sunucu, sosyal medyadan sitem etti.

Seda Akgül iddialı kadrosuyla dikkat çeken yeni bir sohbet programını seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyordu. Derya Tuna, Eylül Öztürk, Seda Akgül ve Hande Ataizi'nın yer aldığı "4 Kadın Zamanı" isimli program için geri sayım sürerken ünlü sunucudan kötü bir haber geldi. Seda Akgül kaburgalarını kırarak soluğu özel bir hastanede aldı. Ünlü sunucu Seda Akgül'ün 3 kaburgası kırıldı. Hastaneye acilden giriş yaparak tedavi olmak isteyen sunucu, 2,500 TL ödeme çıkartıldığını öğrenince sinirlerine hakim olamadı.

"ACİLDEN GİRİŞ YAPTIM, AYIPTIR BE"

Gittiği özel hastanenin yıllarca sunuculuğunu yaptığını söyleyen Seda Akgül, Instagram hesabının hikaye bölümünden şu sözlerle sitem etti: "Muhtemelen kaburgalarım kırık, acil girişi vereceğim para 2,500 TL. Yıllardır buranın sunuculuğunu yaptım, ayıptır be. Neredeydi acil kapısından girerek bedava olması."

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...