Ünlü isimler biraraya geldi

Düzenleyen:
Ünlü isimler biraraya geldi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü isimler lansmanda bir araya geldi.

Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar’ın konuşması ile başlayan lansmanda, Cilt Bakım Kategori Marka Müdürü Hande Özusta yaptığı sunumla Diadermine markasının cilt bakım pazarına farklılık getiren yeni serisi Expert Active Glow ile ilgili detayları paylaştı. Konuşma ve sunumların ardından sahneye gelen Subway Jazz Station grubu ise keyifli şarkıları ile lansmana renk kattı. 

Etkinliğe ünlü isimler katıldı

Davete birbirinden değerli isimler katıldı; Arzu Kunt, Aslıhan Güner, Burçin Abdullah, Cihan Şensözlü, Deniz Ağaoğlu, Fatih Ürek, Dilara Ege Çevik, Duygu Bal, Duygu Şenyürek, Gizem Hatipoğlu, Gizem Güven, Hazal Eylül Çelik, Jeniffer Boyner, Şilan Makal, Mert Kılıç, Merve Sevi, Nilay Cafer, Nilgün Esinli, Özge Ulusoy, Rıfat Yüzüak, Serap Dindar, Serap Sarı, Şebnem Demir, Şirin Ediger, Zeynep Özkaya…

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...