Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yapımcı Mustafa Uslu, prodüksiyon asistanından şikâyetçi oldu

Düzenleyen:
Yapımcı Mustafa Uslu, prodüksiyon asistanından şikâyetçi oldu

MAGAZİN Haberleri

Yapımcı Mustafa Uslu, yanında prodüksiyon asistanı olarak çalışan Turan Altunbaşak ile davalık oldu. Geçtiğimiz ay Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne giderek şikâyetçi olan Uslu, Altunbaşak’a Beylikdüzü’ndeki evini tahsis ettiğini fakat daireyi başkalarına kiraya verdiğini öğrendiğini aktardı.

Yapımcı Mustafa Uslu, yanında prodüksiyon asistanı olarak çalışan Turan Altunbaşak ile davalık oldu. Geçtiğimiz ay Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne giderek şikâyetçi olan Uslu, Altunbaşak’a Beylikdüzü’ndeki evini tahsis ettiğini fakat daireyi başkalarına kiraya verdiğini öğrendiğini aktardı. Hürriyet’te yer alan habere göre ünlü yapımcı, evi boşaltmasını isteyince de Altunbaşak’ın aracıyla işyerinin bahçesine dalıp çitleri ve kapı camlarını kırdığını iddia etti. Bunun üzerine Altunbaşak da yapımcıdan şikâyetçi oldu. Altunbaşak, Mustafa Uslu’nun iş karşılığı kendisine verdiği dairenin tapusunu devretmediği ve hakkında yalan beyanlarda bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu: “Bana, Esenyurt’taki bir daireyi satın aldı. Evin tapusunu üstüne yaptı. Maddi durumum bozulduğu için evi kiraya verdim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...