Acun Ilıcalı'dan inisiyatif: Gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'dan inisiyatif: Gözyaşlarına boğuldu

MAGAZİN Haberleri

Ekranların fenomenleşmiş programı Survivor'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Aile ödüllü yarışmanın mavi takım tarafından kazanılması üzerine ödülü kaybeden kırmızı takım yarışmacılarından Aleyna'ya inisiyatif kullanılarak kardeşi Cansu ile ödülden tam yararlanması sağlandı.

Survivor, yıllardır ekranlarda yer almaya ve seyirci tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediliyor. Geçen akşam yayınlanan bölümde, aile ödüllü oyunun mavi takım tarafından kazanılması üzerine kırmızı takıma 3 dakika görüşme şansı tanındı. Fakat özel durumu olan kardeşiyle görüşmesi için Aleyna'ya bir inisiyatif kullanacağı açıklandı.

Acun Ilıcalı'dan inisiyatif: Gözyaşlarına boğuldu

GÖZYAŞLARIYLA ACUN'A SARILDI

Özel durumuna rağmen buraya büyük hayallerle gelen Cansu'nun hayallerinin yıkılmasına müsaade edemeyeceğini söyleyen Ilıcalı, Aleyna için bu defalık ayrıcalık tanıyacağını açıkladı. Kararı duyan Aleyna gözyaşlarıyla Ilıcalı'ya sarılarak teşekkürlerini iletti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...