HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Alişan'ın acı günü! Kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti

Düzenleyen: /
Alişan'ın acı günü! Kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti
Selçuk Tektaş, Alişan, Alişan Kardeşi, Haber

MAGAZİN Haberleri

20 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti.

20 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti.

Yaklaşık 20 gün önce Sarıyer Maslak'ta bulunan özel bir hastande koronavirüs nedeniyle tedavi altına alınan Tektaş'ın durumu gece saatlerinde ağırlaştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tektaş'ın ailesi ve sevenleri hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Alişan ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede, Selçuk Tektaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu.

DEMET AKALIN'DAN TAZİYE

Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrası birçok ünlü sanatçı taziye mesajı yayınladı. Sanatçı Demet Akalın da Twitter hesabından Tektaş ve Alişan'ın bir fotoğrafını paylaşarak, "Rabbim ailesine sabır versin. Olmadı, uyanmak istemedi... Gitti" notu düştü.

Alişan'ın acı günü! Kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti

"NE MUTLU BANA Kİ SENİN GİBİ KARDEŞİM VAR"

Her fırsatta kardeşine olan sevgisini gösteren Alişan, geçen sene Tektaş'ın doğum gününde yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: Ne mutlu bana ki, beni üzmeyen, sadece bana değil herkese karşı saygılı, sevgili olan ve en önemlisi bana iki tane dünyalar tatlısı yeğen sevgisi veren bir kardeşim var. Seni çok seviyorum kardeşim ve nefes aldıkça abin hep yanında olacak söz. Doğum günün kutlu olsun Allah seni önce çocuklarına, ailene sonra da bizlere bağışlasın. iyi ki doğmuşsun.

Alişan'ın acı günü! Kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti

ÜNLÜ İSİMLERDEN TAZİYE MESAJLARI

CEYLAN: Selçuk benim güzel kalpli kardeşim içimizi yaktın. Ölüm sana hiç yakışmadı mekanın cennet olsun. Nur içinde uyu.

MEHMET ALİ ERBİL: Allah ailesine, eşine sabır versin. Nur içinde yatsın.

SEDA SAYAN: Üzüntümü ifade edebilecek durumda değilim Allah'ım sabır, metanet versin. Başınız sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. Alişan'ın kardeşi Selçuk aramızdan ayrıldı üzerine nurlar yağsın.

CELİL NALÇAKAN: Ne denir ki; "Ne dense boş" tan başka? Sana huzur, sevenlerine sabır dilerim. Mekanın cennet olsun kardeşim.

GÖKHAN TEPE: Ah Selçuk'um canım kardeşim. İçimiz yandı. Mekanın cennet olsun canım kardeşim. Güzel ailenin, hepimizin başı sağ olsun. Çok üzgünüz , Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.

HAKAN TAŞIYAN: Sevgili Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara uzun ömürler, yakınlarına sabır nasip eylesin. Mekanı cennet olsun.

Alişan'ın acı günü! Kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti

SELÇUK TEKTAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Korona virüs sebebiyle yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Selçuk Tektaş dün gece saatlerinde hayatını kaybetmişti.
Tektaş için bugün Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çağla Şıkel, Melek Baykal, Bülent Serttaş gibi bir çok ünlü isim ve sevenleri katıldı. Tabutun üzerine Fenerbahçe bayrağı attılar. Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş eşinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Annesi Suzan Tektaş ve Alişan'ın ise ayakta zor durduğu görüldü. Kızları ve eşinin Tektaş’a vedaları ise yürekleri dağladı. Cenaze kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Feriköy mezarlığına götürüldü.

Alişan'ın acı günü! Kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti

BÜLENT SERTTAŞ: LÜTFEN AŞI OLUN
Cenazede konuşan ünlü sanatçı Bülent Serttaş, ”Söylenecek bir şey yok. Anneye babaya şimdi nasıl baş sağlığı dileyeceğiz? Evladınız öldü diye nasıl söyleyeceğiz. Hakikaten çok zor. Alişan’ı anlayabiliyorum. Annesini babasını anlayabiliyorum. Mekanı cennet olsun. Buradan şu mesajı da vermek istiyorum. Allah aşkına aşı olun. Lütfen aşı olun. İşte görüyoruz gencecik çocuk gitti. Lütfen aşı olun ve böyle acılar yaşamayalım. Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum” dedi.
Alişan’ı bu acı gününde yalnız bırakmayan bir diğer isim ünlü sanatçı Burhan Çaçan,” Değerli bir kardeşimizdi. Allah rahmet eylesin tez bir ölüm. Allah anasına babasına sabır versin. Alişan kardeşime sabır versin. Tabii ki ölüm hepimiz için hak ama genç olması gerçekten hepimizi çok üzdü. Çok sevilen bir insandı. Allah'tan rahmet diliyorum. Koronayı bende geçirdim. Kimi hafif kimi ağır geçiriyor. Lütfen dikkat edelim. Selçuk kardeşime de Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Alişan'ın acı günü! Kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...