Sevenlerinden dua istemişti: Hakan Ural hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Sevenlerinden dua istemişti: Hakan Ural hastaneye kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Hakan Ural, koronavirüse yakalandı. Geçtiğimiz günlerde sevenlerinden dua isteyen Ural'ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Ekranların sevilen sunucusu Hakan Ural'dan sevenlerini üzen haber geldi. Hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan televizyon programındaki sunuculuğuna ara veren Ural, sağlık sorunları ile mücadele ettiğini belirtmişti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ural, "Tarifi edilemeyen virüsleri deneyimlemiş olduk" diyerek durumunun ağırlaştığını belirtmiş ve sevenlerinden dua istemişti.

TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE KALDIRILDI

'Neler Oluyor Hayatta' programının Instagram hesabından yapılan paylaşımda Ural'ın koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Yapılan açıklamada "Grip belirtileriyle başlayan süreçte PCR testleri negatif çıkmış, ancak ardından pozitife dönmüştür. Hakan Ural'ın Covid-19 tedavisi şu an tedbir amaçlı hastanede devam etmektedir. Sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gitmektedir" ifadeleri yer aldı.

Sevenlerinden dua istemişti: Hakan Ural hastaneye kaldırıldı

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ

Birkaç gündür sağlık sorunlarıyla mücadele eden Hakan Ural, cumartesi günü Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin" demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...