Alişan'dan yeni programa duygusal başlangıç: Kardeşiyle ilgili ayrıntı gözyaşlarına boğdu

Düzenleyen:
Alişan'dan yeni programa duygusal başlangıç: Kardeşiyle ilgili ayrıntı gözyaşlarına boğdu

MAGAZİN Haberleri

TRT ekranlarında yeni bir programa başlayan Alişan, duygusal anlar yaşadı. Program esnasında vefat eden kardeşinin stüdyoda olan fotoğrafını eline alan Alişan gözyaşlarına hakim olamadı.

Ünlü türkücü Alişan, TRT ekranlarında başlayan programıyla televizyon dünyasına yeniden giriş yaptı. Alişan'ın ilk hafta konukları; yakın dostu Demet Akalın ve arabesk fantezi müziğin sevilen ismi Hakan Taşıyan oldu. Yer yer duygusal anların yaşandığı programda, Alişan'ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ın fotoğrafını eline alarak ağlaması yürekleri sızlattı.

YEĞENLERİ ALİŞAN'I YALNIZ BIRAKMADI
Programın ilk konuğu olan ve arkadaşını asla yalnız bırakmayan Demet Akalın, sunucu Alişan'la beraber gözyaşlarını tutamayarak ağladı. O an da Alişan'ın rahmetli kardeşinin hatıraları olan yeğenleri sürpriz yaparak stüdyoya geldi. Amcalarını yalnız bırakmayan iki kardeşi izleyen ekran başındaki izleyiciler de duygu dolu anlar yaşadı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...