Sadakatsiz'de bir veda daha! Final öncesi ayrılıyor

Düzenleyen:
Sadakatsiz'de bir veda daha! Final öncesi ayrılıyor

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yakın zamanda final yapacak olan Sadakatsiz dizisinden Berkay Ateş'in veda edeceği iddia edildi.

Kanal D'nin bu sezon reytinglerde düşüş yaşamaya başlayan ve 60. bölümü ile final yapacağı kesinleşen dizisi Sadakatsiz'de ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Diziye son olarak Yeliz Kuvancı, Ali İl ve Burak Sergen veda etmişti.

BERKAY ATEŞ SADAKATSİZ'E VEDA MI EDİYOR?

Berkay Ateş ile ilgili dizinin yapım şirketi Med Yapım'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada Berkay Ateş'in ayrılığı, şu ifadeler ile doğrulanmış oldu:

'Sevgili Berkay Ateş'e, Sadakatsiz dizisine ve Aras karakterine kattığı tüm güzellikler için teşekkür ediyoruz! Yeni projelerde görüşmek dileğiyle...'

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

51. yeni bölümde Aras’la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya’nın son kararı ne olacak?

Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya’nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür. Asya’nın aklına soktuğu şüphe Derin’i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya’nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır. Ceren konusunda köşeye sıkışan Selçuk, Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar.

Derin’in tavrı Ali’yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokarken, yaşadığı bambaşka bir olay dengeleri bir kez daha değiştirir. Aras’la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya’nın son kararı ne olacaktır?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...