Cihan Canova çocukluk fotoğrafını paylaştı: Ben 17 yaşındayken

Düzenleyen:
Cihan Canova çocukluk fotoğrafını paylaştı: Ben 17 yaşındayken

MAGAZİN Haberleri

Magazin dünyasının ünlü isimleri paylaştıkları çocukluk fotoğraflarıyla şaşırtıyor. Bu paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Üç Kuruş dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cihan Canova 17 yaşındaki fotoğrafını paylaşınca görenler tanımakta güçlük çekti.

Oyuncu Cihan Canova, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. “Arkadaş", "Fatmagül'ün Suçu ne?" ve "Atiye" gibi projelerde yer alan ve son olarak "Üç Kuruş" dizisinde "Oktay" karakterini canlandıran Civan Canova, takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

17 yaşındayken çekilen eski bir fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan Canova, altına Frank Sinatra'nın "It Was A Very Good Year" şarkısının şu sözlerini yazdı.

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında da nostaljik bir paylaşımda bulunan ünlü isim, bu fotoğrafını, “Ben 11 yaşındayken...” diye sosyal medya hesabına eklemişti.

Cihan Canova çocukluk fotoğrafını paylaştı: Ben 17 yaşındaykenCihan Canova, Üç Kuruş'ta Oktay karakterine hayat veriyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...