'Samsak Döveci' krizi devam ediyor! Serkan Çağrı’dan Elif Buse Doğan’a: Yolu açık olsun

Düzenleyen:
'Samsak Döveci' krizi devam ediyor! Serkan Çağrı’dan Elif Buse Doğan’a: Yolu açık olsun

MAGAZİN Haberleri

Son günlerin popüler ve sözleriyle dillere dolanan şarkısı Samsak Döveci (Langidi Lang Lang) adlı parça krize neden olmuştu. Sevilen şarkı iki ünlü ismin arasını bozmuştu. Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan, peş peşe çok konuşulacak açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Elif Buse Doğan'ın söylediği Serkan Çağrı'nın da çaldığı Samsak Döveci şarkısı sosyal medyada viral oldu. Öyle ki son dönemde herkesin diline dolanan parçalardan biri. İki dostun arası popüler şarkı yüzünden açıldı.

İKİ MÜZİSYEN ŞARKIYI PAYLAŞILAMIYOR

Klarnet virtüözü Serkan Çağrı ve Elif Doğan’ın birlikte yorumladığı “Samsak Döveci” adlı eski bir Kütahya türküsü günlerdir sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. 

Serkan Çağrı'nın klarnet çalıp Elif Buse Doğan'ın söylediği eser kısa sürede dinlenme rekorları kırınca paylaşılamaz hale gelmişti. Genç şarkıcı Elif Buse Doğan, türküyü tek başına söyleyeceği bir single çıkarmak istemiş, bu durum Serkan Çağrı’yı sinirlendirmişti.

“BANA AYIP ETTİ, BÖYLE BİR DAVRANIŞ BEKLEMEZDİM”

Ünlü klarnetçi Serkan Çağrı, Elif Buse Doğan'ın tek başına single çıkarmasından rahatsızlığını belirterek "Buse, grup olarak yaptığımız parçayı, kendine mal etmeye çalıştı. Hakkaniyetli bir davranış olmadı, bana ayıp etti. Kardeşim gibi gördüğüm birinden böyle bir davranışı hiç beklemezdim. Yakıştıramadım" demişti.

'Samsak Döveci' krizi devam ediyor! Serkan Çağrı’dan Elif Buse Doğan’a: Yolu açık olsunSerkan Çağrı - Elif Buse Doğan

“ÇAĞRI İLE KÜS DEĞİLİM”

İddialara cevap veren Elif Buse Doğan ise Serkan Çağrı'nı sözlerinin aksine "Kimseyle küs falan değilim, bunlar profesyonel işler. Serkan Çağrı ile TV programımız devam ediyor, başka projelerde de bizi yan yana görebilirsiniz" şeklinde konuşmuştu.

“YOLU AÇIK OLSUN”

Bunun üzerine Serkan Çağrı yeni bir açıklamada daha bulundu. Çağrı, “Program sonrası şarkıyı hep beraber kliplendirelim diye karar aldık. Elif Hanım farklı bir tercihte bulundu. Uzun zamandır birlikte çalıştığım bir insandır. Geldiğinde 21 yaşındaydı. Eşimle büyük emekler verdik. Onu sahiplendik. Bizi şu anda yaralayan şey vicdan. Yolu açık olsun” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...