İbrahim Tatlıses sosyal medyadan isyan etti: "Çekirdek ailemin içine ettiler"

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses sosyal medyadan isyan etti: "Çekirdek ailemin içine ettiler"

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in nişan törenine katılan ünlü türkücü, Twitter’daki sitem dolu yazısında “İzmir'de çekirdek bir ailem var dedim, ailemin içine ettiler” ifadelerini kullandı.

İmparator lakaplı ünlü şarkıcı, özel hayatıyla ilgili haberlerle zaman zaman gündeme geliyor. Son dönemde oğlu Ahmet Tatlıses ile arasının açık olduğu söylentileriyle konuşulan ünlü türkücü, bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

“KİMSEYE HESAP VEREMEM”

Tatlıses, geçtiğimiz günlerde programında bir açıklama yaparak “Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum.  Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım kimse yanımda mı? Yok” diyerek şaşırtmıştı.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜDEN SİTEM

Ünlü türkücünün son paylaşımı da olay oldu. İbrahim Tatlıses sosyal medyadan sitem dolu bir paylaşım yaparak “İzmir'de çekirdek bir ailem var dedim, ailemin içine ettiler. O çekirdek aileyi büyütecektim. Bu saatten sonra kime hesap vereceğim ALLAH’tan başka kimseye, yapacağımı yapmışım herkesin hayatı garantide, kim sebep olduysa ALLAH da onları bildiği gibi yapsın, hakkımı helal etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Tatlıses’in bu sitem dolu sözleri kimin için söylediği ise bilinmiyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...