Mesut Komiser Arka Sokaklar’dan ayrılıyor mu? Şevket Çoruh’un paylaşımını görenler yorum yağmuruna tuttu

Düzenleyen:
Mesut Komiser Arka Sokaklar’dan ayrılıyor mu? Şevket Çoruh’un paylaşımını görenler yorum yağmuruna tuttu

MAGAZİN Haberleri

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık yaşanacağı iddia edildi. 16 yıldır Arka Sokaklar’da rol alan ve Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrılacağı öne sürüldü. Diziyi bırakmak istediği söylenen ünlü oyuncudan ‘Çakallarla Dans’ paylaşımı geldi. Çoruh’un paylaşımını görenler gönderisinin altına “Arka Sokaklar sensiz olmaz” , “Diziyi sakın bırakma” tarzında yorumlar yaptı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar’da yine bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi. Başrollerinde birçok ünlü ismin yer aldığı dizi, geçen yıllara ve yaşanan ayrılıklara rağmen reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Başarısıyla konuşulan ve 16 yıldır ilgiyle izlenen dizi hakkında önemli bir ayrılık iddiası gündeme geldi.

Bir süredir Şevket Çoruh’un 16 sezondur kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılma kararı aldığı konuşuluyordu.

2017 yılında Baba Sahne adlı bir tiyatro sahnesi kuran Şevket Çoruh, Taxim adlı oyunda rol alıyor. Ünlü oyuncu bunun yanı sıra Çakallar Dans 6 filminde de rol alacak.

Çoruh’un yoğun iş temposu nedeniyle Arka Sokaklar’ı bırakacağı öne sürüldü.

Bu iddia sosyal medyada konuşulurken Çoruh, Instagram hesabından 'Çakallarla Dans' paylaşımı yaptı.

Arka Sokaklar izleyicileri ve Mesut Komiser sevenleri oyuncunun paylaşımının altına “Arka Sokaklar sensiz olmaz” , “Diziyi sakın bırakma” gibi yorumlar yaptı.
 

Arka Sokaklar’ın Mesut Komiser’i Şevket Çoruh’tan ise iddialara dair henüz bir açıklama gelmedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...