Türkücü Latif Doğan’ı kahreden ölüm: Acı haberi sosyal medyadan paylaştı

Düzenleyen:
Türkücü Latif Doğan’ı kahreden ölüm: Acı haberi sosyal medyadan paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü Latif Doğan’ın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti. Aldığı acı haberle yıkılan Doğan, vefat haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

Şarkıcı ve söz yazarı Latif Doğan anne acısıyla sarsıldı. Doğan, annesinin vefat ettiğini sosyal medyadan paylaştığı mesajla duyurdu. Instagram hesabına annesinin fotoğrafını ekleyen ünlü türkücü altına şu notu düştü:

“ANA’mız Ayşe doğan hakkın rahmetine kavuştu 29 Temmuz Cuma günü öğlen namazında Besni Tuğsuzlar Camii’den kaldırılacaktır. Rahatsızlığı boyunca tüm imkanlarını kullanan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarına, ziyaret eden, arayan ve sosyal medyadan yazan tüm dostlara sonsuz teşekkürler.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAĞDI

2000'li yıllarda çıkardığı 'Küstüm' şarkısıyla hala günümüzde adından söz ettiren Latif Doğan'a 157 bin takipçisinin bulduğu Instagram hesabından çok sayıda ‘baş sağlığı’ mesajı geldi.

Türkücü Latif Doğan’ı kahreden ölüm: Acı haberi sosyal medyadan paylaştıLatif Doğan'ın annesi Ayşe Doğan

55 yaşındaki şarkıcı Latif Doğan, geçtiğimiz ocak ayında Ayşe Doğan'ın hastane odasından fotoğrafını paylaşarak annesinin ameliyat olduğunu söylemiş ve annesi için sevenlerinden dua istemişti.

Doğan, kısa bir süre önce ise annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını söylemişti. Başarılı şarkıcı, annesi için sevenlerinden dua etmeleri ricasında bulunmuştu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...