Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'yı kızdıracak sözler! "Namusumuza dokunuyordu" diyerek her şeyi ifşa etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Acun Ilıcalı, Survivor'a katılan Batuhan Karacakaya hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ilıcalı, "Batuhan sevdiğim bir yarışmacı. Annesinin twiti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Televizyon izleyicisi çok daha fazla. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık" dedi.

Survivor Ekstra programına katılan Acun Ilıcalı, Survivor ile ilgili merak edilenleri anlattı. Ilıcalı reytinglerde yüzünü güldüren yarışmayla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BATUHAN'LA İLGİLİ GERÇEĞİ ANLATTI

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen ve iddialı kadrosuyla ekranlarda fırtınalara estiren Survivor All Star'da mücadele devam ederken Acun Ilıcalı yarışmayan sonradan dahil olan Batuhan'la ilgili dşkkat çeken çıkışa imza attı. 

Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'yı kızdıracak sözler!

"ANNESİNİN TWİTİ NAMUSUMUZA DOKUNUYORDU"

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programına katılan ünlü televizyoncu program başladıktan 1 ay sonra Batuhan'ın kendisini aradığını ifade etti. Ilıcalı, "Bana telefonda 'abi ne düşünüyorsun?' diye sordu. Ben de 'Batuhan, biz seni her zaman yakıştırıyoruz, iyi bir yarışmacısın, görmek isteriz' dedim. O da 'Eğer isterseniz gelmek istiyorum' dedi, 'Tamam' dedim. Batuhan sevdiğim bir yarışmacı. Annesinin twiti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Televizyon izleyicisi çok daha fazla. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'yı kızdıracak sözler!

Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'yı kızdıracak sözler!

Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'yı kızdıracak sözler!

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...