Avatar Atakan’dan şiddet itirafı… Çocukluğunu gözleri dolu dolu anlattı! “Sofrada tuz yok diye annem dayak yerdi”

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Avatar Atakan’dan şiddet itirafı… Çocukluğunu gözleri dolu dolu anlattı! “Sofrada tuz yok diye annem dayak yerdi”

MAGAZİN Haberleri

Atavar Atakan lakaplı Survivor eski yarışmacısı ve sporcu Çağan Atakan Arslan katıldığı programda çarpıcı itiraflarda bulundu. Küçüklüğünde yaşadığı travmaları anlatan başarılı milli boksör, sevgisiz büyüdüğünü belirtti, “Sofrada tuz yok diye annem babamdan dayak yerdi” sözleri ise yürek burktu.

Katıldığı Survivor yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran ‘Avatar’ lakaplı Atakan Arslan, Bana Göre TV'de Gökhan Çınar'ın Katarsis adlı programına konuk oldu. Programda kendisine yöneltilen soruları açık yüreklilikle cevaplayan Arslan, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Küçüklüğünde yaşadığı travmalardan bahseden Arslan ailesiyle ilgili konuştu, çocukluğundan da bahsetti. Sevgisiz bir çocukluk dönemi yaşadığını belirten isim, konuşurken duygu dolu anlar yaşadı. Atakan Arslan, yaşanan bazı olaylardan dolayı anne ve babasıyla görüşmediğini itiraf etti.

Avatar Atakan’dan şiddet itirafı… Çocukluğunu gözleri dolu dolu anlattı! “Sofrada tuz yok diye annem dayak yerdi”

“ÇOCUKLUKTA HATIRLADIĞIM ŞEYLER KAVGA, GÜRÜLTÜ, ŞİDDET”

Arslan, çocukluğunda yaşadığı evde mutlu bir an hatırlamadığını belirterek şöyle konuştu:

“Babamla görüşmüyorum. Allah yolunu açık etsin. Çocuklukta hatırladığım şeyler genelde kavga, gürültü ve şiddetle alakalı. Çok uzun süre görüşmedim babamla. Sonra bir kere görüştük. O hissiyat kayboldu bende. Beraber büyümeniz veya beraber yaşamanız gerekir. Öyle olmayınca o sizin için sıradan bir insanmış gibi oluyor.”

“SOFRADA TUZ YOK DİYE ANNEM BABAMDAN DAYAK YERDİ”

Kötü bir çocukluk geçirdiğinin altını çizen Atakan Arslan “Sofrada tuz yok diye annem babamdan dayak yerdi. Öyle sebepsiz şeyler… Yüksek şiddetin olduğu bir ailede büyüdüm. Küçük olduğum için müdahale gücüm yoktu. Şu anda oğlum olduğu için daha iyi anlıyorum. Herkes anne baba olmamalı” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...