Cüneyt Özdemir depreme canlı yayında yakalandı! Apar topar yayını terk etti: "Oo dışarı çıkıyorum"
İstanbul’da saat 12.49’da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından vatandaşlar parklara ve boş alanlara akın etti. Gazeteci Cüneyt Özdemir, canlı yayın sırasında depreme yakalandı. Özdemir ve konuğu deprem anında büyük korku yaşadı. O anlar kameralara yansıdı.
Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 12.49’da 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depreme evlerinde hazırlıksız yakalanarak büyük panik yaşayan özellikle kadınlar ve çocuklu aileler kendini sokağa attı.
Vatandaşların bazılarının araçlarında bekledikleri görüldü. Birçok vatandaş da parklara ve boş alanlara akın etti.
CÜNEYT ÖZDEMİR CANLI YAYINDA DEPREME YAKALANDI
Gazeteci Cüneyt Özdemir, canlı yayın sırasında depreme yakalandı. Sarsıntı anı saniye saniye kaydedildi. Özdemir ve konuğu deprem anında büyük korku yaşadı.
Özdemir'in "Deprem oluyor. Sakin duralım. İstanbul’da deprem var. Oo dışarı çıkıyorum. Şu anda deprem durdu gibi… İstanbul’da bir sarsıntı var, halen daha devam ediyor" dediği görüldü.