Eda Ece’den skandal espri! Depremzedelerle ilgili sözleri tepki çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Eda Ece, dün katıldığı etkinlikte ödül aldığı sırada skandal bir konuşmaya imza attı. Ece’nin depremzedelerle ilgili yorumları sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Elle Style Awards’de ödüller dün gece sahiplerini buldu. Ödül alan isimlerden birisi de oyuncu Eda Ece oldu. FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma’da Yıldız karakterini canlandıran Ece’nin konuşması sırasında depremzedelerle ilgili söyledikleri tepki çekti. 

Törende ‘Yılın Elle Kızı’ ödülünü alan oyuncu Eda Ece, seçimde deprem bölgesindeki sandıklardan çıkan sonuçlara ilişkin konuştu. Depremzedelerin oy tercihlerini eleştiren Ece, sözleriyle gündem oldu.

“ONLAR BAŞKALARI YAPIYOR SANDI”

Ünlü isim konuşmasında “Bu sene çok değişik bir seneydi, haftaya da düğünüm var. Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık. Çok travmatik bir seneydi. Pandemi atlattık, dizim 6 sezonda bitmedi bir de üzerine deprem oldu” ifadelerini kullandı. 

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili söyledikleri kısa sürede Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girdi. Ece’ye başta depremzedeler olmak üzere kendi hayranlarından da pek çok tepki geldi. 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketiyle ilgili kullanılan ifadeler sosyal medyada eleştirileri beraberinde getirdi.  

Öte yandan Ece’nin sözlerinin alkış alması ve salondaki bazı kişilerin kahkaha atması da dikkatlerden kaçmadı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sade vatandaş 17 Haziran 2023 04:11

İş yapamayanlar meşhur olmak için depremzedelere laf soyluyor yazik insanlarda pofpofluyor hep sonradan görme kafa aynı

Sonraki Haber Yükleniyor...