Emre Belözoğlu'ndan gündem olan açıklama: "Başka biriyle nişanlıyken rüyamda eşimi gördüm"

Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emre Belözoğlu'ndan gündem olan açıklama: "Başka biriyle nişanlıyken rüyamda eşimi gördüm"
Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, katıldığı programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu'nu evlenmeden önce rüyasında gördüğünü, o esnada da nişanlı olduğunu açıkladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Emre Belözoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla NTV'de yayınlanan Empati programına konuk oldu.


Emre Belözoğlu'ndan gündem olan açıklama:

Belözoğlu, programında hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü futbolcu 3 Ocak 2009'da Tuğba Gürevin ile hayatını birleştirmişti. Emre Belözoğlu evlilik hikayesini anlattı.


Emre Belözoğlu'ndan gündem olan açıklama:

Belözoğlu, eşi ile ilgili “İlk tanıştığımız gün üzerinde beyaz gömlek ve siyah pantolon vardı. Yıllar önce rüyamda da aynı o şekilde görmüştüm. Saçları bile o şekilde bağlıydı. O zamanlar 22 yaşındaydım ve başka bir kızla nişanlıydım. Ama Tuğba’yı rüyamda gördüm” ifadelerini kullandı.


Emre Belözoğlu'ndan gündem olan açıklama:

Emre Belözoğlu, ‘Rüyadan sonra nişanı mı attın?’ sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Yok. Bir rüyaydı, geldi geçti. Tuğba’yı 4-5 sene sonra gördüm. İlk gördüğümde rüyamı hatırlayamamıştım. Sonrasında bir gün ayağım kırıkken arabada oturuyordum, o da karşıdan bana doğru geliyordu. O an rüya aklıma geldi. Tanışmamızın beş ya da altıncı ayıydı.”

Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...