Funda Arar’ın eski halinden eser yok! Görenler ünlü şarkıcıya benzetti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Funda Arar’ın eski halinden eser yok! Görenler ünlü şarkıcıya benzetti

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı Funda Arar, son paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada gündem oldu. Arar’ın son halini görenler onu meslektaşı Merve Özbey’e benzetti.

‘Yak Gel’ , ‘Senden Öğrendim’ , ‘Benim İçin Üzülme’ gibi şarkılarıyla bilinen Funda Arar, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Arar’ı görenler “Estetiğin dozunu kaçırmış” yorumları yaptı.

MERVE ÖZBEY SANDILAR

Son dönemde verdiği kilolar ve formda görüntüsüyle dikkat çeken Funda Arar, 600 bini aşkın takipçili Instagram hesabında yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Yüzünün yakın haline Instagram’dan yer veren Arar, fotoğrafı hayranlarının beğenisine sundu. Estetik yaptırdığı iddia edilen şarkıcıyı görenler tanımakta güçlük çekti. Bazı sevenleri Arar’ı meslektaşı Merve Özbey’e benzetti. Bazı kullanıcılar ise “Maşallah botoks güzel yakışmış” , “Bir işlem var yüzünde ama yine de güzel” yorumları yaptı.

Funda Arar’ın eski halinden eser yok! Görenler ünlü şarkıcıya benzetti - 1. Resim

Funda Arar - Merve Özbey

20 YIL ÖNCE

Öte yandan Funda Arar, geçtiğimiz günlerde takipçilerini geçmişe götürmüş ve eşi Febyo Taşel ile 20 yıl önce çekilen bir kareyi paylaşmıştı. 10 yaşında oğlu olan çiftin bu karesi büyük ilgi görmüş, fotoğraf kısa sürede yüzlerce beğeni almıştı.

Funda Arar’ın eski halinden eser yok! Görenler ünlü şarkıcıya benzetti - 2. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...