Şarkıcı Doğuş peş peşe üç ameliyat oldu! İşte sağlık durumu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şarkıcı Doğuş peş peşe üç ameliyat oldu! İşte sağlık durumu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Böbreğinde 12 cm’lik kist olduğu tespit edilen Doğuş, eşi Hoşkedem Hidayetkızı’nın memleketi Azerbaycan’da ameliyat oldu. Ünlü şarkıcı, operasyondan sonra hastane odasından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

‘Uyan’, ‘Gamsız’ , ‘Ağla’ gibi şarkılarıyla bilinen Doğuş, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurdu. Basit belirtilerle doktora giden ve böbreğinde kist olduğu anlaşılan şarkıcı ameliyat oldu. 

“ÇOK ÖNEMLİ 3 AMELİYAT ATLATTIM”

Başarılı geçen operasyon sonrası doktoru ile birlikte sosyal medyada video paylaşan Doğuş, “Çok önemli 3 ameliyatı atlattım. Şu an ise sağlığım gayet iyi” notunu düştü. Doktoru ise “12 cm’lik kist böbreğin üst kısmında, böbrek ve diğer organların hepsini itmiş. Büyük bir kist” şeklinde bilgi verdi.

Şarkıcı Doğuş peş peşe üç ameliyat oldu! İşte sağlık durumu - 1. Resim

ESTETİK ÇIKIŞI

Öte yandan ünlü şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda estetik operasyon geçiren erkek meslektaşlarını eleştirmişti. Botoksa karşı olmadığını belirten Doğuş, erkeklerin yaptırdığı estetiklerle ilgili olarak “Yaş aldıkça maalesef botoksa ihtiyaç duyabilir insanlar. Ama estetik erkeği bozar. Ben yakıştırmıyorum. Burnumda var sadece, o da mecburen oldu, nefes alamıyordum. Belki bir ihtimal botoks yaptırırım” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...