Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı değişti! Settar Tanrıöğen’in diziden ayrılmasına ilk yorum

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı değişti! Settar Tanrıöğen’in diziden ayrılmasına ilk yorum

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan ve Abdullah karakterini başarıyla üstlenen Settar Tanrıöğen’in diziden ayrıldığı açıklandı. Yapılan açıklamada, rolü Ahmet Mümtaz Taylan’ın devralacağı belirtildi. Oyuncu değişikliğine ilk yorum rol arkadaşı Doğukan Güngör’den geldi.

Beyin kanaması geçiren ve iki kez ciddi ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’ne veda etti. Dizide Abdullah (Apo) karakterini bundan sonra Ahmet Mümtaz Taylan’ın üstleneceği öğrenildi. 

Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı değişti! Settar Tanrıöğen’in diziden ayrılmasına ilk yorum - 1. Resim

Show TV ve Gold film tarafından yapılan ortak açıklamada, “Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. Bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır..." ifadelerine yer verildi. 

Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı değişti! Settar Tanrıöğen’in diziden ayrılmasına ilk yorum - 1. Resim

“AHMET MÜMTAZ TAYLAN İLE ÇALIŞMAK DA GÜZEL OLACAK”

Kızılcık Şerbeti’nde Fatih karakterini üstlenen Doğukan Güngör, oyuncu Settar Tanrıöğen’in diziden ayrılıp yerine Ahmet Mümtaz Taylan’ın getirilmesi hakkında konuştu. MuhabirOnline'a yaptığı açıklamada kararı yeni öğrendiğini belirten Güngör, şöyle konuştu:

“Benim de yeni haberim oldu. Çok hassas konular… Gönül isterdi ki tekrar aramıza dönsün, bizimle olsun. Onun hastanedeki sürecini takipteyiz, herkes orada. Bir an önce sağlığına kavuşsun. Oyun oynuyoruz, bunu yaparken de sağlıklı olmamız her şeyden önemli. Bir an önce evine dönsün ve hayatın rutinlerini yapsın, bizim başka isteğimiz yok. Normal odaya alındı, durumu iyiye gidiyor. Bu süreç kolay bir şey değil, iki büyük ameliyat geçirdi. Ahmet Mümtaz Taylan için tatsız bir vesile oldu ama onunla çalışmak da güzel olacak.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...