Henry Cavill, ‘Superman’ olarak geri dönmeyecek! Film serisinden çıkarıldığını sosyal medyadan açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Henry Cavill, ‘Superman’ olarak geri dönmeyecek! Film serisinden çıkarıldığını sosyal medyadan açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Çizgi roman kahramanı Superman’e hayat veren İngiliz oyuncu Henry Cavill, rolüne geri dönemeyeceğini açıkladı. Cavill, kendisiyle özdeşleşen Superman projesinden çıkarıldığını sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu. 39 yaşındaki İngiliz aktör, yapımcılara, yer aldığı son iki 'Superman' filmi ile toplamda 1 milyar 500 milyon dolar hasılat kazandırmıştı.

Henry Cavill, 2013'te Man of Steel, 2016'da Batman v. Superman: Dawn of Justice ve 2017'de Justice League'de 'Superman'i canlandırmıştı. Ünlü aktör, kendisine büyük başarı getiren The Witcher dizi serisini 'Superman' projesine geri dönebilmek için bırakmıştı. Rolüne dönüşünün müjdesini iki ay önce duyuran Cavill, son yaptığı paylaşımla bu geri dönüşün asla gerçekleşmeyeceğini açıkladı. 

“SUPERMAN OLARAK GERİ DÖNMEYECEĞİM”

Henry Cavill yeniden Superman’i canlandıracak mı canlandırmayacak mı sorusu gündemi meşgul ederken, ünlü aktörün filmle ilgili akıbeti 'Süpermen'in yayın haklarına sahip DC Films ve Warner Bros.’un, filmlerin başına James Gunn ve Peter Safran'ı sorumlu olarak atamasıyla belli oldu.

Henry Cavill, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla projeden çıkarıldığını duyurdu. İngiliz aktör paylaşımında “Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım. Üzücü bir haber var millet. Superman olarak geri dönmeyeceğim. (Gunn ve Safran’ın) Stüdyo tarafından işe alınmalarından önce Ekim ayında geri döndüğümü duyurmamı söyledikten sonra, bu haberi paylaşmak pek kolay değil, ama hayat bu. Nöbet değişimi olan bir şeydir. Buna saygı duyarım” dedi.

Henry Cavill, ‘Superman’ olarak geri dönmeyecek! Film serisinden çıkarıldığını sosyal medyadan açıkladı

“HAZIR BİR LİSTEMİZ VAR”

“Peki, yeni Superman filmi Henry Cavill olmadan izlenebilecek mi?” Bu sorunun cevabını ise DC Films’in başına geçen James Gunn’dan geldi. Gunn, Twitter üzerinden yaptığı açıklama, “Peter ve benim hazır bir DC listemiz var, bu konuda daha fazla heyecanlı olamayız. Yeni yılın başında ilk projelerimizle ilgili bazı heyecan verici bilgileri paylaşabileceğiz. Listedeki projeler arasında Superman de var. İlk aşamalarda, hikayemiz Superman'in hayatının daha önceki bir bölümüne odaklanacak, bu nedenle karakteri Henry Cavill oynamayacak” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...