Karsu Dönmez'in acı günü: Enkazdan sağ kurtarılan büyükannesi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Karsu Dönmez'in acı günü: Enkazdan sağ kurtarılan büyükannesi hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş depremlerinde Hatay'da bulunan 10'dan fazla yakınını kaybeden Türk asıllı Hollandalı şarkıcı Karsu Dönmez, enkazdan çıkarıldıktan sonra tedavi altına alınan büyükannesinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. Binlerce bina yerle bir olurken, 50 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Enkaz altından kurtarılan birçok vatandaşın tedavisi devam ederken, bölgede enkaz kaldırma çalışmaları da sürüyor.

Depremden birçok ünlü isim de etkilendi. Bu isimler arasında ünlü şarkıcı Karsu Dönmez de yer aldı. Türk asıllı Hollandalı şarkıcı Karsu, depremde Hatay'ın Karsu ilçesinde yaşayan 10'dan fazla yakınını kaybetti. Ünlü şarkıcı, enkazdan sağ çıkarılan büyükannesine ulaştığı için büyük mutluluk duymuştu ancak acı haber geldi.

BÜYÜKANNESİNİN VEFAT ETTİĞİNİ DUYURDU

Ailesi ve yakınları için yardım kampanyaları düzenleyen Karsu, büyükannesinden gelen acı haberle yıkıldı. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Dönmez, paylaştığı fotoğrafların altına "Nur içinde yat nenem" notunu düştü. Karsu Dönmez'e çok sayıda ünlü isimden baş sağlığı mesajı geldi.

Karsu, nenesinin enkaz altından çıkarıldığını, "Nenem bulundu! Allah'ım çok şükür. Dualarım sizinle" sözleriyle duyurmuştu. Karsu'nun nenesiyle el ele tutuştuğu fotoğrafına ise sosyal medyadan beğeni yağmıştı.

Karsu Dönmez'in acı günü: Enkazdan sağ kurtarılan büyükannesi hayatını kaybetti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...