Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı Rahimcan Kapkap ödül konuşmasıyla duygulandırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti’nde Metehan karakterini üstlenen Rahimcan Kapkap’ın ödül aldığı törende yaptığı konuşma duygusal anlara sahne oldu. Ödülü vefat eden babasına armağan eden oyuncu, “Müsaadenizle ödülümü yazın kaybettiğim babama adamak istiyorum. Senin için baba gururlan” dedi.

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti, Cuma akşamları yeni bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizide Metehan karakterine hayat veren ve geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Rahimcan Kapkap, İTÜ EMÖS Ödül Töreni’nde 'En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Ünlü ismin konuşması salondakilerin gözlerini yaşarttı. 

Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı Rahimcan Kapkap ödül konuşmasıyla duygulandırdı

“SENİN İÇİN BABA, GURURLAN”

Ödülünü geçen yaz vefat eden babasına ithaf eden genç oyuncu, konuşmasında şunları söyledi: “Bunu sizin elinizden almak çok kıymetli ve bugün sadece beni değil, hayatta en çok kıymet verdiğim ailemi de gururlandırdınız. Kızılcık Şerbeti'nin tüm ekibine, yapımcısına, senaristine, yönetmenine, kamera önündeki ve arkasında çay veren Mamuş abimize söz verdim, teşekkür etmek istiyorum. Yılın en iyi işinde en iyi ekiple oynamak çok kıymetli ve müsaadenizle ödülümü yazın kaybettiğim babama adamak istiyorum… Senin için baba, gururlan” 

Metecan Kapkap’ın konuşması sonrası salonda alkış tufanı koptu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...