Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz'ın eski halinden eser yok

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz'ın eski halinden eser yok

MAGAZİN Haberleri

Ekranların unutulmaz dizisi Polat Alemdar rolüyle bir döneme damga vuran oyuncu Necati Şaşmaz, TRT'deki bir müzik programına katıldı. Şaşmaz, değişimiyle çok konuşuldu.

İlk bölümü 15 Ocak 2003 tarihinde yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ekranların unutulmaz dizisi Kurtlar Vadisi, YouTube’daki kendi kanalında HD olarak yeniden yayınlanmaya başlamıştı.
Dizi 19 yıl sonra yeniden yayınlanmasına rağmen sosyal medyayı sallamıştı.
Dizinin eski bölümleri dijital platformlarda yayınlanmaya devam ederken başrolde yer alan ve Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, uzun bir aradan sonra televizyona çıktı.

Türk televizyonlarına damga vuran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Necati Şaşmaz, Mazhar Alanson'un TRT'deki müzik programına konuk oldu.

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz, yıllar içindeki değişimiyle sevenlerini şaşırttı.

Birkaç ay önce İbo Show’un konuğu olan oyuncu, programda senaryosunu kendisinin yazdığı bir dizi projesiyle ekranlara döneceğinin müjdesini vermişti. Şaşmaz, “Çalışmalarım oluyor, bir platformda sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum. Senaryosunu ben yazıyorum” demişti. Ancak ünlü oyuncu son olarak yeni bir şarkı hazırlığında olduğunu belirtti.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...