Nihal ve Bahar Candan cezaevinde olay çıkardı! Yemekleri beğenmeyip gardiyanı bezdirdiler

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Nihal ve Bahar Candan cezaevinde olay çıkardı! Yemekleri beğenmeyip gardiyanı bezdirdiler

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Nihal ve Bahar Candan kardeşler 16 Kasım'da "mal varlığı değerlerini aklama" gibi birçok suçtan tutuklanmıştı. Cezaevinde ilk günleri zor geçen Candan kardeşlerin yemekleri beğenmeyip olay çıkardığı iddia edildi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma, kurma suçundan yakalanan Alisya Bahar Candan ve kardeşi Nihal Candan Çiçek ile Hacı İsrafil Sağlam 16 Kasım'da tutuklandı. 

Hakimlik tarafından tutuklama kararı açıklandığında Nihal Candan ağlayarak bağırmıştı. Sinir krizine giren Nihal Candan zor sakinleştirilmişti. 

YEMEKLERİ BEĞENMEYİNCE TARTIŞMA YAŞANDI

Kanal D'nin haberine göre; Cezaevine gönderilen Candan kardeşler, ilk günlerinde olay çıkardı. Bahar Candan cezaevindeki yemekleri beğenmeyince infaz koruma memuru ile tartıştı.

Gazeteci Emrullah Dinçer, hapisteki ilk günlerinde sorun çıkardıklarını iddia etti. Erdinç, "İlk dönemlerinin zor olduğunu dile getiren Emrullah Erdinç, "Aile markasız kıyafetler götürdü cezaevin. Bahar Candan'ın oradaki infaz koruma memurlarıyla tartıştığı, infaz koruma memurlarının Bahar Candan'a kızdığı bilgisi geldi. Çünkü biraz şımarıklık yaparak yemekleri beğenmediği ve ne istediklerini bilmiyorum ama 'saçma sapan isteklerinin oldu' cümlesini kullandıkları için söylüyorum. Yemekleri beğenmedikleri bilgisi geldi" dedi.

Nihal ve Bahar Candan cezaevinde olay çıkardı! Yemekleri beğenmeyip gardiyanı bezdirdiler

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...