Oscar ödüllü aktör Sean Penn: Zelenskiy başkanlık için dünyaya gelmiş

Düzenleyen:
Oscar ödüllü aktör Sean Penn: Zelenskiy başkanlık için dünyaya gelmiş

MAGAZİN Haberleri

Ukrayna'ya karşı başlatılan askeri harekat esnasında ülkede bulunan Amerikalı aktör Sean Penn, Ukrayna halkının 'cesaretini' övdü ve "İşgal günü Başkan Zelenskiy ile görüştük. O, başkanlık için dünyaya gelmiş" dedi.

Rusya’nın askeri harekata başladığı gün belgesel çekimleri için Ukrayna’yı ziyaret eden ünlü Amerikalı aktör Sean Penn, CNN televizyonuna konuştu. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ve Ukrayna halkının 'cesaretini' öven Penn, ABD'yi bu ülkede demokrasiye yardım etmeye çağırdı, yardım etmemesinin büyük hayal kırıklığına yol açacağı uyarısında bulundu.

"ZELENSKIY BAŞKANLIK İÇİN DÜNYAYA GELMİŞ"

Oscar ödüllü Penn, duygudan çatlayan sesiyle, Ukraynalı mültecilerle ülkeyi terk etmek için kuyruğa girme deneyiminden bahsetti ve kiralık arabasını bırakıp yürüyerek ülkeden ayrılabildiği için 'şanslı' olduğunu söyledi.

Birçok aile Polonya sınırındaki araç kuyruğunda mahsur kalmıştı. Penn, sunucu Anderson Cooper'a şunları söyledi: "İşgal günü Başkan Zelenskiy ile görüştük. O, başkanlık için dünyaya gelmiş."

Ukrayna hükumeti, ülkeyi ziyaretinden sonra cesareti ve desteklerinden dolayı sosyal medyada Penn’e teşekkür mesajı yayımlamıştı.

Oscar ödüllü aktör Sean Penn: Zelenskiy başkanlık için dünyaya gelmiş

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...