Reddi miras kararı sonrası Ece Erken’in yeni hamlesi herkesi şaşırttı

Düzenleyen:
Reddi miras kararı sonrası Ece Erken’in yeni hamlesi herkesi şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz Ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin korkunç ölümünden sonra zor günler geçiren ünlü sunucu reddi miras yaptığını açıklamıştı. Erken’den yeni hamle geldi.

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte geçtiğimiz Ocak ayında Bakırköy'de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken silahlı saldırıya uğramıştı.
Kurşunların hedefi olan Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Türkiye gündemine de oturan cinayet sonrası Erken, eşinin ölümüyle yıkılmış ve bu zorlu süreci evinde ailesiyle beraber geçirmişti.

Eşinin ölümüyle sarsılan ünlü sunucu, sık sık miras konusunda eleştiri oklarına maruz kalıyordu. Artan baskılara dayanamayan Erken sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak reddi miras yaptığını duyurmuştu.

“REDDİ MİRAS YAPIYORUM” 

Erken Instagram hesabından yaptığı açıklamada mirası kabul etmeyeceğini duyurmuş, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum, herkese sevgi ve saygılarımla.”

EŞİNİN SOYADINI HER YERDEN SİLDİ

Eşinin korkunç ölümünden sonra bir süre inzivaya çekilen ve zor günler geçiren Ece Erken’den yeni bir hamle geldi. Ünlü sunucu eşinin soyadı olan ‘Mahmutyazıcıoğlu’nu tüm sosyal medya hesaplarından sildi.

“BAZI AKRABALARIYLA AYNI SOYADINI TAŞIMAK İSTEMİYORUM”

Erken’in bu hamlesinin ardından Bir takipçisi “Eşinizin soyadını neden sildiniz?” diye sordu. Ünlü sunucu ise bu soruya “Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum” cevabını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...