Sabriye Şengül'ün Adem Kılıçcı itirafı programa damga vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sabriye Şengül'ün Adem Kılıçcı itirafı programa damga vurdu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2 kez Survivor'a katılan başarılı boksçu Sabriye Şengül, itiraflarıyla gündeme damga vurdu. Adem Kılıçcı ile yakın dost olan Şengül, artık onunla görüşmediğini söyledi. Başarılı boksçu programda en unutamadığı anı da açıkladı.

2017 ve 2019 yıllarında Survivor kadrosunda yer alan ve eğlenceli kişiliğiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan kick boksçu Sabriye Şengül, uzun süredir ortalarda görünmüyordu.

FAVORİ İSMİNİ AÇIKLADI

Genelde sosyal medyada aktif olan başarılı boksçu Milliyet Youtube kanalı konuk oldu. Sabriye Şengül Survivor itiraflarıyla adından söz ettirdi. Survivor All Star'da favori isminin Nagihan olduğunu söyleyen Şengül "Sevdiklerim var tabii ki. Birçok kişi şampiyon olsun isterim ama Nagihan hak ediyor" dedi.

Sabriye Şengül'ün Adem Kılıçcı itirafı programa damga vurdu - 1. Resim

EN UNUTUMADIĞI AN

Sabriye Şengül "Survivor'da en unutamadığın an hangisiydi?" sorusuna "Ödüllerden gideyim. Küba ödülüydü. Çok eğlenmiştim orada" cevabını verdi.

Sabriye Şengül'ün Adem Kılıçcı itirafı programa damga vurdu - 2. Resim

"ADEM İLE GÖRÜŞMÜYORUZ"

Yarışmada Adem Kılıçcı ile yakın bir dostluğu olduğu hatırlatılan Sabriye Şengül "Adem'i ben çok seviyorum. Çok özlüyorum. Dostum gibi görüyordum." dedi. Adem Kılıçcı ile görüşmediğini söyleyerek hayranlarını şaşırttı. Öte yandan Sabriye'nin son hali hayran bıraktı. 

Sabriye Şengül'ün Adem Kılıçcı itirafı programa damga vurdu - 3. Resim

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...