Selin Ciğerci’nin eski aşkıydı… Gökhan Çıra trafik kazasında ölümden döndü!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Selin Ciğerci’nin eski aşkıydı… Gökhan Çıra trafik kazasında ölümden döndü!

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Selin Ciğerci ile 2 kez evlenip boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra, ölümden döndü. Sapanca yolu üzerinde trafik kazası geçiren eski futbolcu, sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi. Kazadan yara alarak kurtulan Çıra'nın milyonluk aracında büyük hasar oluştu.

Selin Ciğerci ile yaptığı evlilikle magazin gündemine oturan eski futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca yolu üzerinde ölümden döndü. Direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapan Çıra, ufak yaralanmalar ile kazadan kurtuldu. 

GÖKHAN ÇIRA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Instagram hesabından kaza sonrası çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Çıra, "Beterin beteri var derler. Allah'a çok şükür ufak tefek sıyrıklarla atlattık gözü olanın gözü çıksın bugün şunu anladım 1 saniye sonra ne olacağından kimsenin haberi yok film şeridi gibi her şey gözümün önünden geçti. İlk defa kaza yaptım" dedi.

Selin Ciğerci’nin eski aşkıydı… Gökhan Çıra trafik kazasında ölümden döndü!

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI 

Sevenlerinden gelen mesajların ardından bir paylaşım daha yapan ünlü isim, "Sevgili arkadaşlar, geçirmiş olduğum trafik kazasını çok şükür ki ucuz atlattım. Sizleri de merakta bırakmamak adına genel cevap vermek istedim. Ufak tefek sıyrıklar haricinde genel sağlık durumu gayet iyi. Tedbir amaçlı hastanede müşahede altındayım" ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci’nin eski aşkıydı… Gökhan Çıra trafik kazasında ölümden döndü!

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Ailesi Ordu’da yaşayan Gökhan Çıra, aslen Tokatlı. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu.

Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da top koşturmaya başladı. Gökhan Çıra, 2 yıldır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde nikah masasına oturdu.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...