Survivor’ın bir sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı ilk kez net rakam verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor’ın bir sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı ilk kez net rakam verdi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Survivor, her yeni bölümüyle izleyiciler tarafından merakla takip edilmeye devam ediliyor. Son günlerde ise hem Survivor’ın maliyeti hem de yarışmacılara verilen ödemeler merak konusu oldu. Beklenen açıklama ise bizzat Acun Ilıcalı’dan geldi. Survivor’ın bir sezonluk maliyeti dudak uçuklattı. Duyanların ağzı açık kaldı. Bakın Survivor’ın maliyeti ne kadarmış?

Milliyet.com’a önemli açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Survivor hakkında önemli bilgiler verdi. Sosyal medyada gündem olan yarışmacıların ücretleri ve Survivor’ın maliyetine ilişkin önemli bilgiler veren Ilıcalı, gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı ilk kez rakam vererek açıkladı. 

ACUN ILICALI İLK KEZ AÇIKLADI! SEURVİVOR’IN BİR SEZONLUK MALİYETİ DUDAK UÇUKLATTI 

Survivor’ın bir sezonluk maliyetinin 14-15 milyon dolar civarında olduğunu belirten Acun Ilıcalı, “Evet… 14 -15 milyon dolar civarında bir maliyet söz konusu. Bu prodüksiyonu 5 milyon dolara da yapabilirsiniz, biz 15 milyon dolara yapıyoruz, size bağlı. Fazla kamera kullanıyoruz, ödüllerimiz büyük. 13  14 kişiyi Rio Karnavalı’na götürüyoruz. Dominik’ten Rio’ya götür, orada konaklat ciddi bir maliyet. Seyircimiz bu ilgiyi gösterdikçe bize düşen onlara daha güzel prodüksiyon sunmak. Ben hayatım boyunca oyunu hep öyle oynadım, yüksek prodüksiyonlar yaptım. Hiç unutmam, ilk Survivor’ımızın maliyeti 1 milyon 200 bin dolardı! 1.2 milyon dolardan 15 milyon dolara çıkan maliyet olayı ne kadar büyüttüğümüzün kanıtı.” ifadelerini kullandı.

Survivor’ın bir sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı ilk kez net rakam verdi

“EN ÇOK ZORLANDIĞIM SURVİVOR BU” 

‘En çok zorlandığın Survivor bu mu?’ sorusuna da cevap veren Ilıcalı, “Şu an için öyle gözüküyor. Uzak ara bu… Ben Pascal Nouma - Nihat Doğan, Adem -Turabi çekişmesini de yaşadım ama bu başka bir şey. Bizim Panorama’daki en sakin gördüğümüz Hakan bile üç tane olayın içinde. Nagihan’ın durduğu gün yok. Turabi, gergin. Zorlanıyor da… ABD’de rahata alışmış anladığım kadarıyla, şu anki şartlar onu çok zorluyor. Sakin dediğimiz Ogeday ve Merve olayların içinde.” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...