Ünlü oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti (Civan Canova öldü mü?)

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Ünlü oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti (Civan Canova öldü mü?)

MAGAZİN Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Bir süredir hastanede tedavi gören usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram hesabından duyurdu.

Bir süre önce kolundaki ağrı sebebiyle hastaneye giden ve yapılan muayenede akciğerinde bir kitle olduğu tespit edilen usta oyuncu Civan Canova'dan kötü haber geldi. Canova, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta isim 5 Ağustos'ta sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sağlık durumuna ilişkin bilgi vermişti.

Ünlü oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti (Civan Canova öldü mü?)

"SİZE VERECEĞİM HABER GÜZEL DEĞİL"

Usta oyuncu Civan Canova, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla 15 gündür hastanede olduğunu belirterek sevenlerine seslendi. “Size vereceğim haber güzel değil ama vermek zorunda hissediyorum” diyen Canova, akciğerinde kitle tespit edildiğini belirtti.

Ünlü oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti (Civan Canova öldü mü?)

"CİVANIMI KAYBETTİK"

Instagram hesabından bir paylaşım yapan oyuncu Esra Dermancıoğlu acı haberi şu sözlerle duyurdu:

Dermancıoğlu, "Dostum bu hayatta içime en dokunan sıcacık civanımı kaybettik. Civan huzur içinde dolaş bebeğim belki yine bi yerde, bi zaman karşı karşıya geliriz.  Çok yeni bi haber sevdiklerine, sevenlerine burdan duyurmak istedim" diye yazdı. 

CİVAN CANOVA KİMDİR?

Ahmet Civan Canova 28 Haziran 1955'te Ankara'da dünyaya geldi. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, oyun yazarı, senarist ve tiyatro yönetmeni olan Canova, 1979 yılından itibaren Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak birçok oyunda rol aldı.

1990'lı yıllardan itibaren yazdığı tiyatro oyunları ile ödüller aldı. Pek çok dizi ve filmde yer alan sanatçı, 2006 yılında Eve Dönüş filmindeki işkenceci polis rolü ile Altın Portakal En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü, 2011 yılında Ölüleri Gömün oyunundaki rolü ile Afife Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülü'nü kazanmıştır.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...