Yandaki Oda ne zaman başlıyor? Yandaki Oda oyuncuları kim ve konusu ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yandaki Oda ne zaman başlıyor? Yandaki Oda oyuncuları kim ve konusu ne?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Başrollerinde Şevval Sam, Caner Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı Yandaki Oda dizisi ne zaman başlıyor merak edildi. Onur Seyit Yaran ve Derya Pınar Ak'ın da olduğu Yandaki Oda dizisi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Yandaki Oda ne zaman başlıyor, Yandaki Oda oyuncuları ve konusu detayları haberimizde...

Yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu Yandaki Oda dizisi ne zaman başlıyor, sorusunun cevabı araştırılıyor. Tanıtımı ile ilgi çeken dizi Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Peki, Yandaki Oda ne zaman başlıyor? Yandaki Oda oyuncuları ve konusu? 

YANDAKİ ODA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Caner Cindoruk ve Onur Seyit Yaran gibi isimlerin yer aldığı dizinin hikayesinin Gülseren Buğdayıcıoğlu'na ait olduğu öğrenildi. Tanıtımı yayınlanan Yandaki Oda dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Yandaki Oda ne zaman başlıyor? Yandaki Oda oyuncuları kim ve konusu ne?

YANDAKİ ODA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Şevval Sam'ın canlandırdığı Sevgi Ersoy karakteri ünlü bir program sunucusudur ancak kariyeri düşüşe geçmiştir. Ünlü iş insanı Fikret Alabey ile ani bir şekilde evlenir. İkisinin evlenmesiyle birbirine zıt iki aile aynı evde yaşamaya başlar. Yandaki Oda ne zaman başlıyor? Yandaki Oda oyuncuları kim ve konusu ne?

YANDAKİ ODA DİZİSİ OYUNCULARI

Şevval Sam

Caner Cindoruk

Nazan Kesal

Melek Baykal 

Onur Seyit Yaran

Derya Pınar Ak

Derya Karadaş

Bülent Polat

Nekazet Erden

Mehmet Bilge Aslan

Nazlı Çetin

Nilsu Yılmaz

Samet Kaan Kuyucu

İrem Kübra Bakırtaş

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...