Yeşim Salkım siyasete mi giriyor? Açıklama yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeşim Salkım siyasete mi giriyor? Açıklama yaptı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı ve sinema oyuncusu Yeşim Salkım'ın politikaya atıldığı iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanlayan Salkım "Siyasete girmiyorum, net bilgi" dedi.

Türk popuna 90'larda damga vuran ve kariyerine sinema oyuncusu olarak devam eden Yeşim Salkım'ın siyasete atıldığı öne sürüldü. Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra sunuculuk da yapan Salkım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırmıştı.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile çekilen fotoğrafını takipleri ile paylaşan Salkım, “Sayın Başkanımızla pazar kahvaltısı" notunu düşmüştü.

https://twitter.com/yesimsalkim/status/1728726679093207416         

Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Kaptan ile çektirdiği fotoğrafı da yayınlayan Salkım, paylaşımında “Bugün için teşekkürler, birlikten güç doğar” ifadelerini kullanmıştı.

https://twitter.com/yesimsalkim/status/1728727208238133580       

Yakup Kaptan ise Yeşim Salkım'a sosyal medya üzerinden 'Aramıza hoşgeldiniz' mesajı göndermişti. Salkım ise “Sağolun daima desteğe devam” cevabını vermişti.

https://twitter.com/yesimsalkim/status/1728802648403382756            

İDDİALARI YALANLADI

Yeşim Salkım'ın Zafer Partisi'ne girdiği iddiaları sosyal medyada yayılırken, ünlü isimden yalanlama geldi. Salkım, paylaştığı fotoğrafa “Siyasete girmiyorum net bilgi” açıklamasını da düştü.

Yeşim Salkım siyasete mi giriyor? Açıklama yaptı

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...