Yoğun bakımdaki Özkan Uğur’dan haber var… Ailesi beklenen açıklamayı yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yoğun bakımdaki Özkan Uğur’dan haber var… Ailesi beklenen açıklamayı yaptı

MAGAZİN Haberleri

Üçüncü kez lenf kanserine yakalanan ve 3 aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi geldi. Ünlü sanatçının eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medya hesabından “Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır" açıklamasında bulundu.

2013 yılında lenfomaya yakalanan ve yapılan tedaviler sonucunda 3 kez kanseri yenen MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'un yoğun bakımda yattığı ve entübe edildiği öğrenildi. 

8 ay önce yeniden rahatsızlanan Uğur, yoğun bakımda tedavi görüyor. Son günlerde sanat dünyasının isim vermeden paylaştığı "beyaz kan arıyoruz" ilanının Özkan Uğur için istendiği de ortaya çıktı. Aranan kanın bulunmasının ardından böbreklerinden de rahatsızlanan sanatçı, entübe edildi.

EŞİ VE OĞLUNDAN AÇIKLAMA: DUALARINIZI ESİRGEMEYİN

Hayranları ünlü isimden gelecek iyi haberi beklerken, Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, Instagram'dan yaptıkları açıklama ile usta sanatçının sağlık durumu hakkında şu bilgiyi paylaştı:

“Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah.

Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin.

Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur.”

Yoğun bakımdaki Özkan Uğur’dan haber var… Ailesi beklenen açıklamayı yaptı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...